Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Se adauga si zaharul. Pe urma se adauga galbenusurile. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste compozitia de oua amestecandu-se cu o lingura de lemn.
Se adauga uleiul si apoi apa (daca e prea lichida compozitia se mai adauga 2-3 linguri de faina).
Se toarna compozitia in tava de la aragaz. Se dau fructele prin faina si se adauga peste compozitie.
Se coace 30-35 de minute. La final se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii