Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, un praf de sare, coaja de lamaie, zaharul vanilat si se adauga treptat uleiul, ca la maioneza. Se amesteca faina cu laptele si se adauga compozitia peste cea de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas si cu putina zeama de lamaie pana se intaresc, se adauga in compozitia de mai sus, se pune praful de cpot stins si se amesteca cu grija. Se toarna compozitia intro tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, se aseaza feliile de piersici si visinele fara samburi amestecate in prealabil cu pesmet sau gris ca sa nu-si lase zeama. Se da prajitura la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35 minute. Dupa ce s-a copt, se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se glazureaza cu ciocolata amestecata cu o lingura de ulei si topita in baie de aburi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii