Intr-un vas se bat ouale intregi cu zaharul,pe baie de abur.Cand s-a albit crema se scoate vasul din apa calda.Se bate in continuare pana se raceste complet.Se adauga faina cernuta cu drojdia.Se amesteca.Intr-o forma cu diametrul de 22cm se pue hartie de copt,se pune jumatate din aluat,se aranjeaza deasupra bucatile de ananas.Se acopera cu restul de aluat si se da la cuptor.Se glazureaza cu zahar caramelizat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii