Intr-un vas se bat ouale intregi cu zaharul,pe baie de abur.Cand s-a albit crema se scoate vasul din apa calda.Se bate in continuare pana se raceste complet.Se adauga faina cernuta cu drojdia.Se amesteca.Intr-o forma cu diametrul de 22cm se pue hartie de copt,se pune jumatate din aluat,se aranjeaza deasupra bucatile de ananas.Se acopera cu restul de aluat si se da la cuptor.Se glazureaza cu zahar caramelizat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii