Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga ouale si vanilia si la sfarsit bananele si se bate intreg amestecul cu mixerul timp de 2 minute. Se adauga smantana in continut si se mixeaza.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu dupa care se toarna in amestecul de unt mentionat mai sus.
Se mizeaza tot si se toarna intr-o tava tapetata cu unt topit si faina.
Se coace aproximativ 50 de minute intr-un cuptor incins la 160-180 grade.
Se raceste checul pe un raft de sarma daca este posibil.
Se poate servi cu inghetata de vanilie, glazura de ciocolata sau doar cu glazura de zahar deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii