Blatul se face din biscuitii pisati marunt si untul amestecat(eu ii pisez la robot si dupa pun cubulete mici de unt). Acesti biscuiti cu untul se pun intr-o tava rotunda ca blat.Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga ricotta,philadelphia dupa sucul de lamaie cu frisca lichida impreuna,faina si pliculetul de vanilie,se bat bine albusurile pana devin spuna si se toarta peste toata compozitia.Toata compozitia se pune peste biscuiti si se pune la cumptor pentru 50 de min circa la 170 de grade.Cand este gata se stinge cumptorul si se mai lasa inauntru 10 minute.In timpul coacerii nu se deschide cuptorul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii