Blatul se face din biscuitii pisati marunt si untul amestecat(eu ii pisez la robot si dupa pun cubulete mici de unt). Acesti biscuiti cu untul se pun intr-o tava rotunda ca blat.Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga ricotta,philadelphia dupa sucul de lamaie cu frisca lichida impreuna,faina si pliculetul de vanilie,se bat bine albusurile pana devin spuna si se toarta peste toata compozitia.Toata compozitia se pune peste biscuiti si se pune la cumptor pentru 50 de min circa la 170 de grade.Cand este gata se stinge cumptorul si se mai lasa inauntru 10 minute.In timpul coacerii nu se deschide cuptorul.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii