autor:

Daniela

» » Dulciuri diverse

Prajitura de branza de vaci fara aluat

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
750 g de brinza de vaci, 9 oua, 100 g zahar pudra, , 9 linguri zahar tos, zeama si coaja de la o lamiie si jumatate, 170 g unt topit dar rece, 150 g gris, o budinca de vanilie, 4 piersici (proaspete sau din compot)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

14 voturi

Mod de preparare

Brinza de vaci se da obligatoriu prin sita inoxidabila (devine pufoasa si nu are zgrunturi) , se adauga galbenusurile, zaharul pudra, zeama si coaja de lamie, budinca de vanilie si grisul. Separat, albusurile se bat spuma tare cu zaharul tos si se amesteca la final cu compozitia, prin rasturnare doar, ca sa nu se lase.



Se aseaza in tava si peste compzitie se aseaza piersicile taiate, se da la cuptor pentru 45- 50 de minute, la foc potrivit.



Este foarte buna si aspectuoasa, foarte usor de facut si imbina perfect gustul de brinza de vaci cu gustul si aroma piersicilor.



Pofta buna la prajitura !
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de branza de vaci fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura

Prajitura "a la Tina"

Blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul , zaharul vanilat

34 voturi    17 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 19 februarie 2011

    Ma bucur ca va place prajitura mea! Va rog sa poftiti!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    bine arata imi place tot ce e cu brinza

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Mama.... ce deliciu!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011

      Ador brânza dulce, prãjitura ta este absolut delicioasã :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

      Aromata si practica!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

      Waw ! pe mine m-ai convins...deja inghit in sec. Trebue sa o incerc, sigur e foarte buna! Felicitari ! *****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011

      Danielo, Danielo...ce- mi faci tu mie..... Bineinteles ca am salvat reteta.... Delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

14 voturi

Ingrediente

  • 750 g de brinza de vaci
  • 9 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 9 linguri zahar tos
  • zeama si coaja de la o lamiie si jumatate
  • 170 g unt topit dar rece
  • 150 g gris
  • o budinca de vanilie
  • 4 piersici (proaspete sau din compot)

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Daniela (Chef de cuisine)

Ma bucur ca va place prajitura mea! Va rog sa poftiti!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Reţetă de preparare a papanaşilor