Se incalzeste cuptorul la 160 gr C si se unge tava cu unt.
Pentru prajitura, se mixeaza untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul.
Se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare, apoi vanilia.
Separat, intr-un castron se amesteca faina, pudra de cacao, praful de scortisoara, bicarbonatul si sarea.
Se adauga fulgii de ciocolata si nuca taiata marunt, amestecand bine toate ingredientele.
In compozitia cu unt se adauga alternativ amestecul de faina si laptele batut.
Se toarna compozitia in tava pregatita si se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 ora (dupa care se poate face testul scobitorii).
Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Pentru glazura, se amesteca toate ingredientele la bain-marie apoi glazura se toarna peste prajitura.
Se lasa 20 de minute sa se intareasca inainte de servire.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii