Se topeste untul cu ciocolata pe aburi,apoi se lasa sa se raceasca putin.Se bat ouale bine cu zaharul si se adauga treptat amestecul de ciocolata cu unt.Se incorporeaza faina cernuta cu praful de copt,esentele de rom si migdalele decojite..Se unge o tava mai ingusta cu unt si dupa cu ulei,se elimina surplusul de faina.Se toarna compozitia in tava si se lasa 40 de minute.Se usuca migdalele intr-o tigaie si separat se topeste ciocolata la bain-marin impreuna cu untul.Se orneaza cu glazura si se ăun aschiile-optional.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii