autor:

Cristina Oprica

» » Retete de post

Prajitura de post

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
5 mere mijlocii, 1 cana de zahar, 3/4 cana ulei, 1 cana nuci macinate, 3 cani faina (aerata, nu indesata), scortisoare, vanilie, un praf de sare, 3 varfuri de lingurita bicarbonat de sodiu alimentar

Dificultate: Redusa Timp: 5h

1 vot

Mod de preparare

Radeti merele ca pentru placinta. Adaugati zaharul si nuca si lasati sa stea o ora.
Adaugati apoi uleiul si aromele, iar in final faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu.
Omogenizati si turnati in tava unsa.
Se coace o ora la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Prajitura de post cu dulceata

Prajitura de post cu dulceata

Amestecam siropul cu zaharul, adaugam apoi uleiul, aromele si faina.Omogenizam foarte bine. Impartim

6 voturi    2 comentarii
50 min
Retete de post
Prajitura zi si noapte de post

Prajitura zi si noapte de post

Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

5h

1 vot

Ingrediente

  • 5 mere mijlocii
  • 1 cana de zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 1 cana nuci macinate
  • 3 cani faina (aerata
  • nu indesata)
  • scortisoare
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 3 varfuri de lingurita bicarbonat de sodiu alimentar

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Mancare de ciuperci