Se separa albusurile de gabenusuri.Galbenusurile se freaca cu 150gr de zahar,dupa care se adauga untul topit si racit si 500 ml lapte.Se adauga treptat faina,esenta de vanilie,zaharul vanilinat si laptele ramas.Albusurile se bat spuma cu 150gr de zahar si se adauga la compozitia de mai sus,amestecand usor.Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute,la foc mic.Se lasa sa se raceasca bine,apoi se pudreaza,se portioneaza si se serveste.Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii