Se separa albusurile de gabenusuri.Galbenusurile se freaca cu 150gr de zahar,dupa care se adauga untul topit si racit si 500 ml lapte.Se adauga treptat faina,esenta de vanilie,zaharul vanilinat si laptele ramas.Albusurile se bat spuma cu 150gr de zahar si se adauga la compozitia de mai sus,amestecand usor.Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute,la foc mic.Se lasa sa se raceasca bine,apoi se pudreaza,se portioneaza si se serveste.Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii