Ingrediente
9 oua, un pachet de unt, 300 gr zahar, 9 linguri de faina, un pachet de zahar vanilinat, esenta vanilie, 1 L lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
39 voturi
Ingrediente
9 oua, un pachet de unt, 300 gr zahar, 9 linguri de faina, un pachet de zahar vanilinat, esenta vanilie, 1 L lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
39 voturi
constanta proca (Chef de cuisine):
E foarte buna .
maflornina (Maestru bucatar):
am facut-o mai demult si am pirdut reteta este grozava si usor de facut, numai ca se numea cremsnit fals ca se alege foi si crema
marincas angela (Maestru bucatar):
am incercat aceasta prajitura si vreau sa va spun ca este deliciosa si copilului meu ii place foarte mult ,felicitari pt reteta merita incercata!
Victorita_Grigoras (Bucatar) , 11 ianuarie 2015
super usoara!am ornato cu frisca si zmeura pentru ai da o tenta aparte
COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013
bunaaaaa!
Larisa Clipa , 14 septembrie 2013
o prajitira delicioasa astazi am facut-o
Victorita_Grigoras (Bucatar)
super usoara!am ornato cu frisca si zmeura pentru ai da o tenta aparte
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012
Fara prea multa bataie de cap, dar delicioasa!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
O bunatate,felicitari.Trebuie sa o testez si eu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Inteligenta o numesc si eu. De mult nu am mai facut. Ma bucur ca mi-ai amintit. Anul trecut am gasit reteta in practic, dar nu am apucat sa o fac .Acu daca tot o am in fata,sigur nu am sa uit.Am salva-0
vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Si eu faceam "inteligenta" acum cativa ani,cred ca a venit din nou timpul ei! O voi incerca cu siguranta!
Felicia (Chef de cuisine) , 02 august 2009
Am auzit si eu de aceasta prajitura dar nu am facut-o niciodata.O sa o incerc si eu.
Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Mie mi se pare bună...
irina (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009
"Desteapta" sau "Inteligenta" cam tot pe acolo se invarte!important este ca se cam face singura:)) ma bucur ca am regasit aceasta reteta, am avut-o de la o prietena dar am ratacit hartiuta pe care era scrisa! cum nu am mai facut aceasta prajitura cred ca de cativa ani buni cred ca maine e o zi potrivita!
serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009
Acestei prajituri i se mai spune si "Inteligenta", pentru simplul fapt ca ,in timpul coacerii, se alege un fel de aluat moale la mijloc, iar marginile se intaresc usor, dand impresia unei prajituri cu crema.