Prajitura desteapta si mai desteapta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura desteapta si mai desteapta

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 9 oua
  • 9 lg faina
  • 9 lg zahar (dat prin rasnita)

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu putina sare si o parte din zahar(3-4 lg.)

Galbenusurile, zaharul si vanilia se amesteca bine apoi se pune faina si treptat laptele sa nu se faca cocoloase.

In final se amesteca cu albusurile batute spuma.

Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia ,apoi se da la cuptor pentru 60-80 minute la 140-150 grade(sau la foc minim).

Cand s-a racit se pudreaza cu zahar farin, se taie si se mananca cu o poftaaaaaaaaaaaaaa

Optional poti sa-i adaugi glazura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor