Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu putina sare si o parte din zahar(3-4 lg.)
Galbenusurile, zaharul si vanilia se amesteca bine apoi se pune faina si treptat laptele sa nu se faca cocoloase.
In final se amesteca cu albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia ,apoi se da la cuptor pentru 60-80 minute la 140-150 grade(sau la foc minim).
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar farin, se taie si se mananca cu o poftaaaaaaaaaaaaaa
Optional poti sa-i adaugi glazura preferata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii