Ingrediente
1 l lapte, 1 pachet de zahar vanilat, , 9 oua, 9 lg faina, 9 lg zahar (dat prin rasnita)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
71 voturi
Mod de preparare
Galbenusurile, zaharul si vanilia se amesteca bine apoi se pune faina si treptat laptele sa nu se faca cocoloase.
In final se amesteca cu albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia ,apoi se da la cuptor pentru 60-80 minute la 140-150 grade(sau la foc minim).
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar farin, se taie si se mananca cu o poftaaaaaaaaaaaaaa
Optional poti sa-i adaugi glazura preferata.
constanta proca (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010
Super !
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
Super !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Foarte buna prajitura...vad ca si celui mic ii place!
alice85 , 22 iunie 2010
Interesanta si gustoasa,,,cred.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Rapid, gustos si delicios !*****