Ingrediente
900 g branza de vaci degresata, 3 oua mari (L), indulcitor natural dupa gust (eu am pus 90 g), 95 g iaurt degresat, 50 g cacao (11%grasime), 30 g amidon din porumb, 200 g cirese (fara samburi), indulcitor pudra pentru finisat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
2. Punem branza impreuna cu indulcitorul, ouale si iaurtul intr-un vas si le pasam cu ajutorul unui mixer vertical.
3. Amestecam cacaoa cu amidonul, le cernem in compozitie si mixam bine.
4. Punem ciresele in compozitie si amestecam cu o lingura.
5. Turnam compozitia intr-o tava detasabila (24 cm diametru) tapetatata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 1h - 1.30 h.
6. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca complet, apoi introducem in frigider pentru 2-3 ore.
Marcela Flisc , 28 iunie 2014
asta sigur o fac