1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Punem branza impreuna cu indulcitorul, ouale si iaurtul intr-un vas si le pasam cu ajutorul unui mixer vertical.
3. Amestecam cacaoa cu amidonul, le cernem in compozitie si mixam bine.
4. Punem ciresele in compozitie si amestecam cu o lingura.
5. Turnam compozitia intr-o tava detasabila (24 cm diametru) tapetatata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 1h - 1.30 h.
6. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca complet, apoi introducem in frigider pentru 2-3 ore.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii