1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Punem branza impreuna cu indulcitorul, ouale si iaurtul intr-un vas si le pasam cu ajutorul unui mixer vertical.
3. Amestecam cacaoa cu amidonul, le cernem in compozitie si mixam bine.
4. Punem ciresele in compozitie si amestecam cu o lingura.
5. Turnam compozitia intr-o tava detasabila (24 cm diametru) tapetatata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 1h - 1.30 h.
6. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca complet, apoi introducem in frigider pentru 2-3 ore.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii