1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Punem branza impreuna cu indulcitorul, ouale si iaurtul intr-un vas si le pasam cu ajutorul unui mixer vertical.
3. Amestecam cacaoa cu amidonul, le cernem in compozitie si mixam bine.
4. Punem ciresele in compozitie si amestecam cu o lingura.
5. Turnam compozitia intr-o tava detasabila (24 cm diametru) tapetatata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 1h - 1.30 h.
6. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca complet, apoi introducem in frigider pentru 2-3 ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii