Am lasat ingredientele sa fie la temperatura camerei. Am pus in blender ouale, zaharul brun, zaharul vanilat, esenta de rom si le-am mixat pana s-au topit - timp de 5 minute. Am pus corasla si am mai mixat 2 minute.
Am uns vasul cu unt si am pus compozitia. Vasul l-am pus intr-o tava si am pus apa. Am dat drumul la cuptor la o temperatura de 150 grade. L-am facut la bain marie pentru a iesi mai pufoasa. Se coace timp de 45 minute.
Cand este gata lasam sa se raceasca bine, pentru a nu se lasa. Dupa ce s-a racit. am topit 2 cesti de zahar si l-am caramelizat. L-am lasat sa se racoreasca si am pus peste placinta, putin cate putin.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii