Am lasat ingredientele sa fie la temperatura camerei. Am pus in blender ouale, zaharul brun, zaharul vanilat, esenta de rom si le-am mixat pana s-au topit - timp de 5 minute. Am pus corasla si am mai mixat 2 minute.
Am uns vasul cu unt si am pus compozitia. Vasul l-am pus intr-o tava si am pus apa. Am dat drumul la cuptor la o temperatura de 150 grade. L-am facut la bain marie pentru a iesi mai pufoasa. Se coace timp de 45 minute.
Cand este gata lasam sa se raceasca bine, pentru a nu se lasa. Dupa ce s-a racit. am topit 2 cesti de zahar si l-am caramelizat. L-am lasat sa se racoreasca si am pus peste placinta, putin cate putin.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii