Am lasat ingredientele sa fie la temperatura camerei. Am pus in blender ouale, zaharul brun, zaharul vanilat, esenta de rom si le-am mixat pana s-au topit - timp de 5 minute. Am pus corasla si am mai mixat 2 minute.
Am uns vasul cu unt si am pus compozitia. Vasul l-am pus intr-o tava si am pus apa. Am dat drumul la cuptor la o temperatura de 150 grade. L-am facut la bain marie pentru a iesi mai pufoasa. Se coace timp de 45 minute.
Cand este gata lasam sa se raceasca bine, pentru a nu se lasa. Dupa ce s-a racit. am topit 2 cesti de zahar si l-am caramelizat. L-am lasat sa se racoreasca si am pus peste placinta, putin cate putin.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii