Intr-un bol se freaca bine ouale cu zahar se mixeaza pina devine o crema spumoasa se adauga uleiul praful de copt grisul si apa de rose.Se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pergament se toarna compozitia si se orneaza cu migdale albe una la fiecare portie.Se coace la 160 de grade,aproape 45 de minute,prajitura trebuie sa fie gata dar nu uscata.Se lasa sa se raceasca si se taie in portii.
Mierea se pune intr-o cratita si se pune pe foc sa se incalzeasca si se adauga mirodenii se amesteca putin dupa care se toarna peste prajitura ca mierea sa patrunda pe toata suprafata.Iese minunat si gustul mierii parfumate o face si mai buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii