Intr-un bol se freaca bine ouale cu zahar se mixeaza pina devine o crema spumoasa se adauga uleiul praful de copt grisul si apa de rose.Se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pergament se toarna compozitia si se orneaza cu migdale albe una la fiecare portie.Se coace la 160 de grade,aproape 45 de minute,prajitura trebuie sa fie gata dar nu uscata.Se lasa sa se raceasca si se taie in portii.
Mierea se pune intr-o cratita si se pune pe foc sa se incalzeasca si se adauga mirodenii se amesteca putin dupa care se toarna peste prajitura ca mierea sa patrunda pe toata suprafata.Iese minunat si gustul mierii parfumate o face si mai buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii