Intr-un bol se bate oul cu zahar spuma. Se adauga margarina, cafeaua si se amesteca. Se adauga amoniacul stins cu lamaie si se omogenizeaza amestecul. Se presara faina si se amesteca pana se obtine un aluat moale, care curge.
Se toarna 90% din compozitie intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se intinde un strat de gem peste care se presara nucile maruntite. Restul de aluat se torna dezordonat peste stratul de nuca.
Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii