Intr-un bol se bate oul cu zahar spuma. Se adauga margarina, cafeaua si se amesteca. Se adauga amoniacul stins cu lamaie si se omogenizeaza amestecul. Se presara faina si se amesteca pana se obtine un aluat moale, care curge.
Se toarna 90% din compozitie intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se intinde un strat de gem peste care se presara nucile maruntite. Restul de aluat se torna dezordonat peste stratul de nuca.
Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 20 minute.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii