Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri.Cele 6 albusuri de bat cu 140 gr de zahar si se adauga apoi cele 6 galbenusuri,jumatate plic praf de copt,140 gr nuci macintate si 1 lingura jumate faina.Se aseaza compozitia intr-o tava cu hartie de copt.Se pune la copt.
Crema:
200 gr unt se amesteca cu 250 gr zahar pudra.Se freaca pana se formeaza o spuma.Se adauga treptat 50 gr numa macinata si 3-4 linguri de cafea.
Glazura:
Ciocolata de menaj se topeste si se adauga 50 gr de unt.Se amesteca pana incepe sa se ingroase.Se lasa putin la racit.
La final se va aseaza peste blatul copt,crema iar la sfarsit glazura care se lasa la racit putin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii