Se amesteca biscuitii cu miezul de nuca maruntit si cu untul topit apoi se intinde in strat uniform in forma de tort ,cu inel detasabil si se preseaza bine cu o spatula apoi se aseaza biscuitii din ovaz pe margine presand usor cu mana,cu ciocolata spre exterior
Se mixeaza frisca pana se intarestre se amesteca cu smantana apoi cu dulceata si la urma se toarna in fir subtire gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.Se toarna deasupra blatului de biscuiti si se da 30 minute la rece.
Seprocedeaza la fel si cu cea de a 2 a crema, amestecand ingredientele cu gelatina si se toarna peste stratul deja inchegat de peste bisvcuiti si se da din nou la frigider o ora.
Se amesteca cele linguri de dulceata cu apa apoi cu tort gelle-ul,intr-o craticioara ,pe foc pana se aduce in punctul de fierbere, amestecand continuu cu o lingura apoi se da se de foc si se toarna fierbinte, din centru spre margini ,deasupra cremei intarite,se mai lasa 30 de minute la rece
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii