Blat:
Se bat spuma albusele. Cand este tare spuma se adauga zaharul - pe rand, batandu-se continuu. Se amesteca nuca cu faina, iar apoi se adauga in ploaie la spuma.
Crema:
Se fierb la foc mic, pana se ingroasa galbenusurile amestecate cu zahar, lapte si faina. Dupa racire se adauga la un pachet de rama si o lingurita de migdale.
Grilaj:
Nuca taiata si prajita in cuptor se amesteca cu zahar si se pune pe aragaz amestecandu-se continuu. Dupa ce s-a caramelizat zaharul se rastoarna compozitia pe o farfurie uda. Rece se sfarma cu masina de tocat carne si se presara peste crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii