Foi:
Se face un aluat din toate ingredientele, se separa in 6 si se fac foi care se coc pe fundul tavii.
Crema:
Se caramelizeaza 250 g zahar amestecat in prealabil cu 2 linguri faina, se stinge cu laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o smanatana. Dupa ce se raceste se adauga untul.
Se unplu foile, se pune o greutate peste foi, nu prea mare. Se taie dupa cateva ore in portii dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii