Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele putin cite putin si se mixeaza pina devine o pasta fina si la final se adauga esenta de vanilie.0
Se pune la cuptor la 175 de grade timp de 40 de minute dupa care faceti testul cu scobitoarea.
Glazura: se pune pe foc frisca lichida cu ciocolata si se amesteca incontinuu pina devine o pasta mai grosuta, dupa care se da jos de pe foc si se lasa 5 minutele la racit. Bananele se paseaza cu ajutorul unei furculite si se amesteca cu ciocolata.
Acest amestec se pune deasupra prajiturii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii