Blatul 1:
Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se toarna peste albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie faina si praful de copt. Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Blatul 2:
Intr-un recipient amesteca ouale cu cafeaua care intr timp a fost amestecata cu zaharul pana s-a topit, iar la sfarsit se adauga faina. Compozitia o turnam peste prima si bagam totul la cuptor.
Crema:
Taiem prunele marunt si le punem pe foc cu zaharul si lasam sa fiarba pana se leaga.(un fel de gem)
Blaturile le coacem separat iar crema de prune o punem intre ele dupa ce au fost coapte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii