Foaia se taie in 2sau 3 depinde de marime,si formam 3 dreptunghiuri de aceiasi dimensiune;
Se inteapa bine cu furculita se presara zahar pudra si se introduc in cuptorul cald 200°C pana se coloreaza;
Crema :fierbem laptele pe foc cu zaharul vanilat,pana incepe sa clocoteasca,separat uoale se bat bine cu zaharul,incorporam amidonul,dizolvam cu laptele cald,putin cate putin,dupa care punem compozitia la foc domol,pana se ingrosa;
Dam crema deoparte ,luam o mica parte din aceasta,o amestecam cu ciocolata amara,omogenizam,si o lasam la racit!
In crema alba adaugam dupa racire bucati de ciocolata amara ;
Alternam foile cu crema ,iar deasupra ornam cu crema de ciocolata!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii