Se bate untul cu zaharul pudra.
- Se bate untul cu zahărul pudră până devine spumos;
- Se adaugă oul și se mixează bine;
- Acum se adaugă ghimbirul, coaja de lămâie, vanilia, mierea, și se mixează până devine omogen și cremos;
- Separat, se amestecă făina cu praful de copt, sarea, și restul condimentelor și se îngroașă treptat compoziția de unt;
- La final se adaugă zerul și se mixează bine;
- Textura finală trebuie să fie o cremă densă, care curge din bol, însă nu cu ușurință;
- Se tapetează o tavă cu pereți detașabili (eu am folosit de 16 cm diametru) cu hârtie de copt și de coace la foc mediu spre mare timp de aprox. 35 de minute;

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii