Se bate untul cu zaharul pudra.
- Se bate untul cu zahărul pudră până devine spumos;
- Se adaugă oul și se mixează bine;
- Acum se adaugă ghimbirul, coaja de lămâie, vanilia, mierea, și se mixează până devine omogen și cremos;
- Separat, se amestecă făina cu praful de copt, sarea, și restul condimentelor și se îngroașă treptat compoziția de unt;
- La final se adaugă zerul și se mixează bine;
- Textura finală trebuie să fie o cremă densă, care curge din bol, însă nu cu ușurință;
- Se tapetează o tavă cu pereți detașabili (eu am folosit de 16 cm diametru) cu hârtie de copt și de coace la foc mediu spre mare timp de aprox. 35 de minute;
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii