Aveti nevoie de un vas nu foarte inalt, de preferat un castron. Adaugati oul si cacaoa. Amestecati pana la omogenizare, apoi puteni zaharulul praf. Continuati sa amestecati in jur de 15-20 secunde dupa care puneti scortisoara si faina. Amestecati din nou pana la omogenizare. Adaugati esenta de vanilie, si mai amestecati putin. Bagati castronul la microunde. Lasati-l timp de 3 minute, maxim 4, la puterea maxima.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii