Ingrediente
2 blaturi din cate5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,3 linguri de ulei,coaja rasa de lamaie,un praf de sare, umplutura rosiepiure din 500 g capsuni coapte+un plic de geletina(10 g), umplutura galbenapiure din pulpa de mandarine(500 g mandarine)+un plic gelatina, umplutura verdepiure din 4-5 kiwi mari si coapte+2 plicuri de tort-gelle
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
2.Se dau la blendercapsunile coapte ,spalate si zvantate apoi piureul obtinut se amesteca cu un plic de ggelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.
La fel se procedeaza si cu piureul din pulpa de mandarina.
Intr-o tavita mai inalta si de dimensiunea blaturilor asezam primul blat apoi turnam piureul de capsuni,acoperim cu al 2 lea blat,presand usor cu mana,turnam piureul din mandarine,acoperim cu al 3 lea blat.Deasupra turnam piureul de kiwi pe care l-am dat intr-un clocot amestecat cu praful de tort gelle.Lasam la rece 2 ore apoi portionam si decoram cu fructe prajitura
Pofta buna!