Biscuitii,sfaramati in palme,amestecati foarte bine cu untul topit apoi compozitia pusa intr-o tava de chec cu folie alimentara;se preseaza bine apoi se da tava la frigider pentru 1-2ore;pentru crema,se topeste ciocolata impreuna cu untul la microunde,dupa ce s-a racit se amesteca cu coniacul,smantana si gelatina topita dupa instructiunile de pe plic;se rastoarna peste biscuitii din tava si se da din nou la frigider pana a doua zi;se orneaza cu ciocolata topita la microunde impreuna cu untul si amestecat bine cu lapte;se toarna cicolata peste prajitura apoi,optional se pudreaza cu cacao si se orneaza cu fructe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii