Biscuitii,sfaramati in palme,amestecati foarte bine cu untul topit apoi compozitia pusa intr-o tava de chec cu folie alimentara;se preseaza bine apoi se da tava la frigider pentru 1-2ore;pentru crema,se topeste ciocolata impreuna cu untul la microunde,dupa ce s-a racit se amesteca cu coniacul,smantana si gelatina topita dupa instructiunile de pe plic;se rastoarna peste biscuitii din tava si se da din nou la frigider pana a doua zi;se orneaza cu ciocolata topita la microunde impreuna cu untul si amestecat bine cu lapte;se toarna cicolata peste prajitura apoi,optional se pudreaza cu cacao si se orneaza cu fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii