Prajitura pufoasa cu piersici. Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Adaugam uleiul, praful de copt si faina .
Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .
Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .
Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .
Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade. Am folosit o tava de 20x30 cm .
Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .
Lasati sa se raceasca, pudrati cu zahar si serviti.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii