Prajitura pufoasa cu piersici. Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Adaugam uleiul, praful de copt si faina .
Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .
Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .
Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .
Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade. Am folosit o tava de 20x30 cm .
Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .
Lasati sa se raceasca, pudrati cu zahar si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii