Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici. Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Prajitura pufoasa cu piersici

Ingrediente

  • -3 oua
  • -250 gr zahar
  • -250 gr faina
  • -100 ml ulei
  • -esenta rom
  • -1 praf de copt
  • -300 gr piersici taiate felii de 1 cm grosime
  • -putin unt pentru uns tava

Mod de preparare

Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .

Adaugam uleiul, praful de copt si faina .

Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .

Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .

Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .

Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade. Am folosit o tava de 20x30 cm .

Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .

Lasati sa se raceasca, pudrati cu zahar si serviti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure