Se maruntesc biscuitii si miezul de nuca (lasam bucati mai marisoare) si le framantam cu o lingura cu margarina topita.
Se maruntesc biscuitii si miezul de nuca (lasam bucati mai marisoare) si le framantam cu o lingura cu margarina topita. Intindem in strat uniform in forma circulara de tort cu inel detasabil, presam bine cu dosul unei linguri si infigem in blatul moale, cu grija pe marginea tortului, rulourile de napolitana (eu le-am taiat in jumatati), una langa alta.
Se mixeaza frisca cu zaharul vanilat pana se intareste, adaugam lingura de iaurt si branza dulce si mixam bine. Se topeste la bain marie gelatina hidratata cu apa rece si topita la bain marie, se toarna in crema in fir subtire, mixam bine si apoi turnam peste blatul de biscuiti, presaram deasupra cerealele si le impingem usor cu o lingura in crema si se da la rece pana pregatim cealalta crema
Mixam frisca cu zaharul vanilat pana se intareste, adaugam piureul de castane si pudra de roscove. Topim gelatina in 100 ml apa rece si apoi topim la bain marie si turnam in fir subtire in amestec.Turnam peste prima crema si deasupra presaram cu bobite de cereale. Se taie dupa cel putin 2 ore de stat la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii