autor:

Laura

» » Prajituri

Prajitura rapida din foi de napolitana

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet foi de napolitana,125 gr unt, gr zahar pudra,2 plicuri zahar vanilat,2 oua,250 gr nuca macinata.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat.Se incorporeaza pe rand ouale batute si nuca macinata.Se intinde crema intre foile de napolitana,pe care se preseaza usor.Se da la rece,apoi se taie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida din foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Se prepara blatul,se la cca 25-30 minute sa se linisteasca Se coc foiloe de clatite; Se impaturesc

4 voturi    6 comentarii
2 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de napolitana,125 gr unt, gr zahar pudra,2 plicuri zahar vanilat,2 oua,250 gr nuca macinata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged