Curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase
Ungeti o tava de tarta cu unt si presarati zaharul brun
Asezati apoi feliile de piersici pe toata suprafata tavii
Bateti ouale cu zaharul pana se umfla si se albesc
Adaugati apoi uleiul in fier subtire, mixand in continuare
Adaugati in continuare iaurtul, coaja de lamaie si sarea
Separat, amestecati faina si praful de copt si puneti-o treptat peste compozitie, mixand in la viteza mica
Turnati compozitia de blat peste piersici si nivelati usor
Coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, penstru 45 de minute si faceti testul scobitorii pentru a verifica daca blatul este copt
Scoateti tava din cuptor si lasati-o putin la racit
Dezlipiti cu varful unui cutit marginile prajiturii, puneti deasupra un platou si cu o miscare ferma intoarceti prajitura
Lasati-o sa se raceasca inainte de servire
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii