Curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase
Ungeti o tava de tarta cu unt si presarati zaharul brun
Asezati apoi feliile de piersici pe toata suprafata tavii
Bateti ouale cu zaharul pana se umfla si se albesc
Adaugati apoi uleiul in fier subtire, mixand in continuare
Adaugati in continuare iaurtul, coaja de lamaie si sarea
Separat, amestecati faina si praful de copt si puneti-o treptat peste compozitie, mixand in la viteza mica
Turnati compozitia de blat peste piersici si nivelati usor
Coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, penstru 45 de minute si faceti testul scobitorii pentru a verifica daca blatul este copt
Scoateti tava din cuptor si lasati-o putin la racit
Dezlipiti cu varful unui cutit marginile prajiturii, puneti deasupra un platou si cu o miscare ferma intoarceti prajitura
Lasati-o sa se raceasca inainte de servire

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii