autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Prajituri

Prajitura secuiasca

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns, Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul:Se freaca untul spuma,se adauga zaharul,ouale,faina,bicarbonatul si se da compozitia la rece.Se intinde aluatul,se unge cu umplutura,se ruleaza,se unge cu ou deasupra si se da la cuptor o jumatate de ora.
Umplutura:se prepara oparind nucile macinate si amestecate cu zahar,cu laptele fierbinte.Se foloseste dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajituri Japoneze

Prajituri Japoneze

Aluat: - Se amestecă făina de orez cu apa într-un bol termorezistent și se mixează bine,

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu mere fara coacere

Prajitura cu mere fara coacere

Merele spalate si bine sterse le dam pe razatoarea cu gauri mari si apoi le amestecam cu zaharul

9 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns
  • Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiti