autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Prajituri

Prajitura secuiasca

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns, Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul:Se freaca untul spuma,se adauga zaharul,ouale,faina,bicarbonatul si se da compozitia la rece.Se intinde aluatul,se unge cu umplutura,se ruleaza,se unge cu ou deasupra si se da la cuptor o jumatate de ora.
Umplutura:se prepara oparind nucile macinate si amestecate cu zahar,cu laptele fierbinte.Se foloseste dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura de mere cu blat de gris

Prajitura de mere cu blat de gris

Merele se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu scortisoara (nu se fierb). Se face un amestec

27 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

Am facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de

17 voturi    16 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns
  • Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu pere si ciocolata