Reteta postata pe: 23 aprilie 2009
Ingrediente
Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns, Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Aluatul:Se freaca untul spuma,se adauga zaharul,ouale,faina,bicarbonatul si se da compozitia la rece.Se intinde aluatul,se unge cu umplutura,se ruleaza,se unge cu ou deasupra si se da la cuptor o jumatate de ora.
Umplutura:se prepara oparind nucile macinate si amestecate cu zahar,cu laptele fierbinte.Se foloseste dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura secuiasca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate