autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Prajituri

Prajitura secuiasca

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns, Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul:Se freaca untul spuma,se adauga zaharul,ouale,faina,bicarbonatul si se da compozitia la rece.Se intinde aluatul,se unge cu umplutura,se ruleaza,se unge cu ou deasupra si se da la cuptor o jumatate de ora.
Umplutura:se prepara oparind nucile macinate si amestecate cu zahar,cu laptele fierbinte.Se foloseste dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluatul:100r.unt,50gr.zahar pudra,4oua,un varf de cutit bicarbonat,faina cat cuprinde,ou pentru uns
  • Umplutura:200gr.nuci,100ml.lapte,50gr.zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu branza dulce si fructe