Se rad merele pe razatoarea mare,se umplu 2 cani mai indesate.Se amesteca cu doua cani de zahar si se lasa asa o ora,amestecandu-se din cand in cand in ele,timp in care ele isi vor lasa sucul.Apoi se adauga faina si praful de copt stins.Se coace in tava unsa si tapetata cu faina.Dupa coacere se lasa in tava,se inteapa din loc in loc cu furculita si cat e calda,se toarna glazura obtinuta din ingredientele de mai sus,date un clocot pe foc.Se serveste rece.
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii