autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura studenteasca !

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
3 plicuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 12 linguri de zahar, 1 pachet unt, 150 g biscuiti sfaramati, 100 g nuca de cocos, 100 g nuca macinata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi budinca cu laptele si zaharul. O iei de pe foc, adaugi pachetul de unt, apoi imparti compozitia in 3 parti egale : in prima parte pui biscuitii sfaramati, in partea a doua pui nuca de cocos, iar in a treia parte pui nuca macinata. Asezi apoi pe un platou mai intai compozitia cu biscuitii, apoi cea cu nuca de cocos, la sfarsit cea cu nuca macinata si pui ce glazura vrei tu. Merge bine cu frisca si fructe din compot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura studenteasca !" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Obrajii lui Mos Craciun

Obrajii lui Mos Craciun

Incepem cu aluatul:punem drojdia la dospit in laptele caldut amestecat cu zaharul si 3-4 linguri

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura Televizor

Prajitura Televizor

Blaturile maro: Intr-un bol mixam galbenusurile cu untul, de la temperatura camerei. Adaugam laptele,

7 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 plicuri budinca de vanilie
  • 750 ml lapte
  • 12 linguri de zahar
  • 1 pachet unt
  • 150 g biscuiti sfaramati
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g nuca macinata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu caise si iaurt