Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte.
Se face un aluat moale se pune intr-o tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, si se pune la cuptor. Se lasa cca.30min la foc mediu.
SIROPUL: se pune intr-o cratita untul cu zaharul, dupa ce s-a omogenizat, se adauga cacaoa, laptele si esenta. Blatul se taie cuburi si se da prin sirop dupa care se tavaleste prin nuca de cocos se pune pe platou si se lasa la rece cca 10 min. Dupa care se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii