autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura tavalita prin nuca de cocos

Autor: trif andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: trif andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Ingrediente
300gr faina, 250gr zahar, 1ou, 50gr margarina, 3linguri miere, 200ml lapte, 1 pliculet de praf de copt, PT.SIROP: 250gr zahar, 200gr unt, 3 linguri cacao, 5linguri lapte, 50ml esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

129 voturi

Mod de preparare

Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte.

Se face un aluat moale se pune intr-o tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, si se pune la cuptor. Se lasa cca.30min la foc mediu.

SIROPUL: se pune intr-o cratita untul cu zaharul, dupa ce s-a omogenizat, se adauga cacaoa, laptele si esenta. Blatul se taie cuburi si se da prin sirop dupa care se tavaleste prin nuca de cocos se pune pe platou si se lasa la rece cca 10 min. Dupa care se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tavalita prin nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Preparare compozitie: Se amesteca zaharul si ouale apoi se adauga uleiul si amoniacul si la sfarsit

19 voturi    5 comentarii
5h
Dulciuri diverse
Tarte Tatin

Tarte Tatin

Pregatim un blat clasic de tartă. Mai intâi, am încorporat untul în făină cu

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tabitha c. , 10 iulie 2014

    ili foloseste in aluat

  • Fara foto

    cristina , 14 ianuarie 2010

    si oul cand il folosesti??????????

Dificultate

Redusa

Timp

1h

129 voturi

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 250gr zahar
  • 1ou
  • 50gr margarina
  • 3linguri miere
  • 200ml lapte
  • 1 pliculet de praf de copt
  • PT.SIROP: 250gr zahar
  • 200gr unt
  • 3 linguri cacao
  • 5linguri lapte
  • 50ml esenta rom

Raporteaza reteta

tabitha c.

ili foloseste in aluat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose cu mere si scortisoara