autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura tavalita prin nuca de cocos

Autor: trif andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: trif andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Ingrediente
300gr faina, 250gr zahar, 1ou, 50gr margarina, 3linguri miere, 200ml lapte, 1 pliculet de praf de copt, PT.SIROP: 250gr zahar, 200gr unt, 3 linguri cacao, 5linguri lapte, 50ml esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

129 voturi

Mod de preparare

Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte.

Se face un aluat moale se pune intr-o tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, si se pune la cuptor. Se lasa cca.30min la foc mediu.

SIROPUL: se pune intr-o cratita untul cu zaharul, dupa ce s-a omogenizat, se adauga cacaoa, laptele si esenta. Blatul se taie cuburi si se da prin sirop dupa care se tavaleste prin nuca de cocos se pune pe platou si se lasa la rece cca 10 min. Dupa care se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tavalita prin nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cum se face pandispanul

Cum se face pandispanul

Bate albusurile cu putina sare si zeama de lamaie, apoi adauga treptat zaharul, pana obtii o bezea

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Se sfarama biscuitii, apa cu zaharul se pun la fiert pana se face ca

21 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tabitha c. , 10 iulie 2014

    ili foloseste in aluat

  • Fara foto

    cristina , 14 ianuarie 2010

    si oul cand il folosesti??????????

Dificultate

Redusa

Timp

1h

129 voturi

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 250gr zahar
  • 1ou
  • 50gr margarina
  • 3linguri miere
  • 200ml lapte
  • 1 pliculet de praf de copt
  • PT.SIROP: 250gr zahar
  • 200gr unt
  • 3 linguri cacao
  • 5linguri lapte
  • 50ml esenta rom

Raporteaza reteta

tabitha c.

ili foloseste in aluat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Inimioare dulci