autor:

» » Dulciuri diverse

Prajitura tavalita prin nuca de cocos

Autor: trif andreea (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: trif andreea (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Ingrediente
300gr faina, 250gr zahar, 1ou, 50gr margarina, 3linguri miere, 200ml lapte, 1 pliculet de praf de copt, PT.SIROP: 250gr zahar, 200gr unt, 3 linguri cacao, 5linguri lapte, 50ml esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

129 voturi

Mod de preparare

Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte.

Se face un aluat moale se pune intr-o tava, unsa cu ulei si tapetata cu faina, si se pune la cuptor. Se lasa cca.30min la foc mediu.

SIROPUL: se pune intr-o cratita untul cu zaharul, dupa ce s-a omogenizat, se adauga cacaoa, laptele si esenta. Blatul se taie cuburi si se da prin sirop dupa care se tavaleste prin nuca de cocos se pune pe platou si se lasa la rece cca 10 min. Dupa care se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tavalita prin nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • tabitha c. , 10 iulie 2014

    ili foloseste in aluat

  • cristina , 14 ianuarie 2010

    si oul cand il folosesti??????????

Dificultate

Redusa

Timp

1h

129 voturi

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 250gr zahar
  • 1ou
  • 50gr margarina
  • 3linguri miere
  • 200ml lapte
  • 1 pliculet de praf de copt
  • PT.SIROP: 250gr zahar
  • 200gr unt
  • 3 linguri cacao
  • 5linguri lapte
  • 50ml esenta rom

Raporteaza reteta

tabitha c.

ili foloseste in aluat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos