Se coc in total 4 foi(2 maro si 2 albe).La cea de pandispan se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga pe rand faina si apoi galbenusurile si se coace..
Pentru crema laptele cu faina si zaharul se pun pe foc mic. cand s-a ingrosat se ia de pe foc, se mai lasa putin la racit si se freaca untul bine, apoi se adauga lamaia.
Se aseaza in ordinea urmatoare: foaia maro 1/2 borcan gem (piersici, caise) 1/2 din crema foaia de pandispan restul de gem restul de crema foaia maro.Se pune la rece, se taie si se papa..

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii