Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza galbenusurile cu 150 gr zahar, 6 linguri de apa si lichiorul de caise pana obtinem o pasta.
Incorporam albusurile batute spuma in compozitia de galbenusuri amestecand usor.
Incorporam in compozitie faina.
Turnam compozitia int-o tava unsa sau cu hartie pergament.
Asezam deasupra zmeura si caisele taitate in jumatati cu coaja in jos.
Se coace in cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute la 200’C.
Dupa ce s-a copt se pudreaza si se lasa la racit.
Se serveste rece. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii