Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza galbenusurile cu 150 gr zahar, 6 linguri de apa si lichiorul de caise pana obtinem o pasta.
Incorporam albusurile batute spuma in compozitia de galbenusuri amestecand usor.
Incorporam in compozitie faina.
Turnam compozitia int-o tava unsa sau cu hartie pergament.
Asezam deasupra zmeura si caisele taitate in jumatati cu coaja in jos.
Se coace in cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute la 200’C.
Dupa ce s-a copt se pudreaza si se lasa la racit.
Se serveste rece. Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii