Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Se mixeaza galbenusurile cu 150 gr zahar, 6 linguri de apa si lichiorul de caise pana obtinem o pasta.
Incorporam albusurile batute spuma in compozitia de galbenusuri amestecand usor.
Incorporam in compozitie faina.
Turnam compozitia int-o tava unsa sau cu hartie pergament.
Asezam deasupra zmeura si caisele taitate in jumatati cu coaja in jos.
Se coace in cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute la 200’C.
Dupa ce s-a copt se pudreaza si se lasa la racit.
Se serveste rece. Pofta buna !
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii