Blatul: Se separa galbenusurile de albus, se bate albusul cu un praf de sare si treptat se adauga zaharul, adaugam galbenusurile unul cate unul si amestecam cu o spatula de jos in sus, pentru a nu se lasa compozitia. Adaugam si faina, praful de copt si cacaua. Se pune compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si dam tava la cuptor pentru cca 30 minute, la 160 grade.
Crema:4 galbenusuri se amesteca cu 2 linguri de faina si vanilia, apoi treptat turnam laptele si punem pe foc pana se ingroasa, dam deoparte si lasam sa se raceasca.dupa ce sa racit adaugam untul, pe care l-am frecat spuma.
Glazura: 4 albusuri se bat spuma cu zahar si zeama de lamaie, pe baie de abur pana se intareste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii