In oala mixerului amestecam untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa adaugam ouale si coaja de lamaie amestecam adaugam faina cu praful de copt amestecam dupa care adaugam fisticul si ciocolata si intrerupem actiunea mixerului. Aluatul se ruleaza in doua rulouri subtiri.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade tapetam o tava cu pergament si asezam rulourile pe tava si le dam la copt ptr 25 de minute pana se rumenesc.
Lasam sa se raceasca dupa care taiem felioare de 1cm si le asezam pe tava tapetata. Le dam la cuptor la 160 de grade ptr a le usca 20 de minute. Ies foarte crocante
ptr sosul de iaurt - amestecam iaurtul cu zahar si coaja de lamaie rasa gustam sa fie dulce dupa gustul nostru si servim cu prajiturelele. Eu le-am pregatit dar am taiat fisticul in doua ca sa fie mai gustos in prajiturele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii