Crema de unt se amesteca cu zaharul, apoi se adauga alternant laptele si faina urmate de ingredientele care mai raman in afara albusul de ou batut si migdalele.
Framanta aluatul pana obtii unul omogen de textura moale.
Portioneaza aluatul in fasii lungi de 40 cm, impacheteaza-le pe jumatate, apoi impleteste-l pentru a forma un covrig; lipeste-le captele folosind putina apa si presandu-le.
Pune prajiturile in tava pe o hartie de pergament pentru gatit; unge-le cu albusul de ou, si presara peste ele migdalele maruntite.
Baga-le in cuptor pentru 16-18 minute la o temperatura 180 grade C.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii