Migdalele, astfel pregatite, se folosesc mult in tarile arabe.
Se iau migdale, cite e nevoie. Se pun deasupra unor mincaruri, ca decor.
Migdalele se fierb apoi se arunca apa in care au fiert, nu se spala, se ia coaja de pe ele (se curata usor,fierte fiind). Dupa aceea, fiecare migdala se taie in 2, deci daca inainte de taiere avem 20 de bucati, vom avea 40.
Dupa aceea se prajesc maroniu (sa nu fie foarte inchise la culoare), se mai inchid putin la culoare, dupa ce se scot din ulei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii