autor:

husni

» » Fripturi

Pregatirea migdalelor pentru mancaruri arabe

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
Migdale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Migdalele, astfel pregatite, se folosesc mult in tarile arabe.
Se iau migdale, cite e nevoie. Se pun deasupra unor mincaruri, ca decor.
Migdalele se fierb apoi se arunca apa in care au fiert, nu se spala, se ia coaja de pe ele (se curata usor,fierte fiind). Dupa aceea, fiecare migdala se taie in 2, deci daca inainte de taiere avem 20 de bucati, vom avea 40.
Dupa aceea se prajesc maroniu (sa nu fie foarte inchise la culoare), se mai inchid putin la culoare, dupa ce se scot din ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pregatirea migdalelor pentru mancaruri arabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mici la gratar

Mici la gratar

Se formeaza micii. Se aseaza gratarul pe aragaz. Se pun micii pe acesta, se acopera cu capacul acestuia.

10 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Interesant. Am sa procedez si eu asa.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    EU LE TOSTEZ IN COPTOR,SUNT FT BUNE,LE FOLOSESC LA PRAJITURI,SI LA MANCARURI

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Migdale

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesant. Am sa procedez si eu asa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Iepure umplut, servit cu sos