Se prajeste usturoiul pisat in ulei. Adaugam prepelitele taiate in sferturi. Se lasa la prajit 5 minute, apoi adaugam ceapa taiata cuburi mici, foile de dafin si piperul. Lasam la prajit la foc mic inca 15 minute, apoi adaugam otetul si sarea.
Se lasa pe foc inca 10-15 minute si se servesc calde sau reci.
Optional se poate adauga patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii