autor:

Anonim

» » Fripturi

prepelite la frigare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
prepelite, frunze de vita, slanina, paine, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prepelitele se invelesc in frunze de vita unse cu unt , apoi in cate o felie de slanina, care trebuie sa le acopere. Se leaga cu ata.
Se pun cate 2-3 pe frigari mici, de lemn si se frig pe gratar la foc iute. Cand sunt gata , se scot de pe frigari , se desfac atele , se scoate frunza de vita si se presara sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "prepelite la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui

Friptura de pui

Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon; Se spala pulpele si se pun in uleiul incins; Se

3 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa

21 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • prepelite
  • frunze de vita
  • slanina
  • paine
  • unt
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura la tava cu garnitura asortata