autor:

Anonim

» » Fripturi

prepelite la frigare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
prepelite, frunze de vita, slanina, paine, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prepelitele se invelesc in frunze de vita unse cu unt , apoi in cate o felie de slanina, care trebuie sa le acopere. Se leaga cu ata.
Se pun cate 2-3 pe frigari mici, de lemn si se frig pe gratar la foc iute. Cand sunt gata , se scot de pe frigari , se desfac atele , se scoate frunza de vita si se presara sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "prepelite la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu bere neagra

Pui cu bere neagra

Taiem puiul pe langa sira spinarii, cu o foarfeca, astfel incat sa il putem desface intr-o bucata.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Pulpele dezosate se condimenteaza cu sare, piper, usturoi tocat marunt/zdrobit. Se adauga in straturi

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • prepelite
  • frunze de vita
  • slanina
  • paine
  • unt
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc