autor:

Anonim

» » Fripturi

prepelite la frigare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
prepelite, frunze de vita, slanina, paine, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prepelitele se invelesc in frunze de vita unse cu unt , apoi in cate o felie de slanina, care trebuie sa le acopere. Se leaga cu ata.
Se pun cate 2-3 pe frigari mici, de lemn si se frig pe gratar la foc iute. Cand sunt gata , se scot de pe frigari , se desfac atele , se scoate frunza de vita si se presara sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "prepelite la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Iepure umplut, servit cu sos

Iepure umplut, servit cu sos

Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine

16 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Fripturi
PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

Pulpele de curcan se dezoseaza si se tin in baitul obtinut din ulei suc de mandarina ,cognac cateva

8 voturi    7 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • prepelite
  • frunze de vita
  • slanina
  • paine
  • unt
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui indian cu ardei, curry si dafin