Se amesteca ingredientele pentru marinada.
Se amesteca ingredientele pentru marinada, apoi se toarna intr-o tava in care am asezat prepelitele. Tava sa fie mai inalta si mai mica astfel incat marinada sa acopere prepelitele. Se acopera cu capac sau folie si se lasa in frigider de seara pana a 2 zi.
Se scurge cam jumatate din marinada intr-un pahar, apoi se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 50-60 de minute, pana se inmoaie bine carnea.
Legumele se fierb cca. 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se scurg bine si se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, piper, se asaza si prepelitele scoase din tava in care s-au inmuiat la cuptor si se mai dau cca. 15 minute, pana ce prepelitele se rumenesc alaturi de legume.
Pofta buna!!!
Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Castraveti murati la soareReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porc
Comentarii
Adaugă comentariu