Se amesteca ingredientele pentru marinada.
Se amesteca ingredientele pentru marinada, apoi se toarna intr-o tava in care am asezat prepelitele. Tava sa fie mai inalta si mai mica astfel incat marinada sa acopere prepelitele. Se acopera cu capac sau folie si se lasa in frigider de seara pana a 2 zi.
Se scurge cam jumatate din marinada intr-un pahar, apoi se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 50-60 de minute, pana se inmoaie bine carnea.
Legumele se fierb cca. 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se scurg bine si se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, piper, se asaza si prepelitele scoase din tava in care s-au inmuiat la cuptor si se mai dau cca. 15 minute, pana ce prepelitele se rumenesc alaturi de legume.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii