Proaspăt şi vitaminat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g de căpsuni
  • - 2 avocado
  • - 2 lămâi
  • - 1 salată
  • - 1 lingură de ulei de nuci
  • - 1 lingură de ulei de floarea-soarelui
  • - 100 g de zmeură
  • - 1 bucheţel de tarhon
  • - sare, piper

Mod de preparare

Tăiaţi sferturi căpşunii şi avocado în feliuţe şi stropiţi cu sucul de la o lămâie.

Preparaţi vinegreta : puneţi sarea în bol si amestecati cu sucul de la a doua lămâie. Piperatţ, adăugaţi uleiul şi zmeura mixată si trecută prin sită să nu rămână sâmburi.

Aranjaţi fructele pe un strat de frunze de salată.

Decoraţi cu tarhon tăiat fin şi asezonaţi cu vinegreta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise