Proaspăt şi vitaminat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g de căpsuni
  • - 2 avocado
  • - 2 lămâi
  • - 1 salată
  • - 1 lingură de ulei de nuci
  • - 1 lingură de ulei de floarea-soarelui
  • - 100 g de zmeură
  • - 1 bucheţel de tarhon
  • - sare, piper

Mod de preparare

Tăiaţi sferturi căpşunii şi avocado în feliuţe şi stropiţi cu sucul de la o lămâie.

Preparaţi vinegreta : puneţi sarea în bol si amestecati cu sucul de la a doua lămâie. Piperatţ, adăugaţi uleiul şi zmeura mixată si trecută prin sită să nu rămână sâmburi.

Aranjaţi fructele pe un strat de frunze de salată.

Decoraţi cu tarhon tăiat fin şi asezonaţi cu vinegreta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor