Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010
Ingrediente
Inghetata (preferata ), Gogosele (ecler cu margarina Rama), sos de coicolata, frisca, crema de vanilie (pt umplut gogoselele)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
se aseaza ca baza 3 gogosele(toate gogoselele se vor umple cu crema de vanilie)peste ele se aseaza3 bile de inghetata.Iar 2 gogosele ,2 bile de inghetata .In varf 1 gogosica.Se decoreaza cu frisca,si sos de ciocolata
Am cumparat 1 cutie de nutela,am subtiat crema cu putin lapte,asa a rezultat sosul de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Blat:
Ciocolata si untul se pun la topit impreuna si apoi se lasa sa se racoreasca bine.
Faina,cacaua
0 voturi
0 comentarii
3h 30 min
- Eclerele glazate cu ciocolata,le-am pregatit din timp,la fel si inghetata,frisca si sosul.
-
9 voturi
5 comentarii
5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alice85 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010
cE BUNAAAA
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010
O bunatate !
constanta proca , 26 mai 2010
O prezentare super !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Imi place mult de tot....
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Foarte bun!