autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
, 1 pui pentru rotisor, , , 200 gr sunca de porc afumata, , , 100 gr kaiser, , , 1 punga knorr cu vin,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare


Puiul uscat se umple cu jumatate din sunculita si tot kaiserul. Se presara condimentul peste tot puiul. Restul de sunca se taie fasii si se aseaza in punga, pe langa pui. Deoarece puiul cumparat nu este foarte gras, puiul va imprumuta grasime de la sunculita. Se inchide punga si se lasa la cuptor pentru 60-70 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella se prepara intr-o cratita ce poarta acelasi nume si se serveste direct din ea, se face la

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

Cartofii(eu am folosit cartofi rosii) curatati de coaja, taiati cubulete mai mari, se fierb in apa

6 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui pentru rotisor
  • 200 gr sunca de porc afumata
  • 100 gr kaiser
  • 1 punga knorr cu vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Peste "Scandarani"