autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
, 1 pui pentru rotisor, , , 200 gr sunca de porc afumata, , , 100 gr kaiser, , , 1 punga knorr cu vin,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare


Puiul uscat se umple cu jumatate din sunculita si tot kaiserul. Se presara condimentul peste tot puiul. Restul de sunca se taie fasii si se aseaza in punga, pe langa pui. Deoarece puiul cumparat nu este foarte gras, puiul va imprumuta grasime de la sunculita. Se inchide punga si se lasa la cuptor pentru 60-70 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Carnea se bate bine,se sareaza,pipereaza,se aseaza deaspra o felie de sunca de praga,o jumatate felie

6 voturi    1 comentariu
10 min
Mancaruri cu carne
Piftie de pui

Piftie de pui

Se curata bine capatanile de restul de pene si se scoate ciocul, se curata picioarele de resturi

29 voturi    14 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui pentru rotisor
  • 200 gr sunca de porc afumata
  • 100 gr kaiser
  • 1 punga knorr cu vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la Dubletta