autor:

Fara foto

» » Fripturi

pui a la Alexandra

Autor: Alexandra Craciun (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Craciun (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2005

Ingrediente
8 felii de piept de pui, 8 felii de sunca sau bacon afumat, 8 felii de branza topita, 50g unt, 300g ciuperci proaspete, un paharel de vin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

95 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se calesc in 30g de unt si se sting cu vinul, apoi se adauga sare si piper dupa gust. Separat se prajesc feliile de pui in restul de unt, se asaza pe un platou una langa alta, iar peste ele se pun feliile de bacon, iar apoi cele de branza topita. Peste ele se asaza ciupercile cu sos, care trebuie sa fie fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui a la Alexandra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costite de oaie fripte

Costite de oaie fripte

Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot

2 voturi    5 comentarii
5h
Fripturi
Ceafa de porc cu cartofi Rosti si sos de piper

Ceafa de porc cu cartofi Rosti si sos de piper

Cartofii se curata de coaja si se spala, dupa care se vor rade pe razatoarea mare, adaugam sare,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

95 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de piept de pui
  • 8 felii de sunca sau bacon afumat
  • 8 felii de branza topita
  • 50g unt
  • 300g ciuperci proaspete
  • un paharel de vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
"Mezeluri" sanatoase la tine acasa