Reteta postata pe: 17 februarie 2011
Ingrediente
Piept de pui, vegetala,vin alb,patrunjel
Dificultate: Medie | Timp: 20 min
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie.Intre timp taiem ceapa julien,baconul fasiute nu prea subtiri.Cand puiul incepe sa prinda un pic de culoare adaugam ceapa baconul si ciupercile,lasam un pic sa se calaeasca si adaugam un stop de vin alb demidulce si smantana,binenteles sare si putin piper.Asezam in farfurie si presaram putin patrunjel tocat.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Albese" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate