Taiem pieptul de pui cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie.Intre timp taiem ceapa julien,baconul fasiute nu prea subtiri.Cand puiul incepe sa prinda un pic de culoare adaugam ceapa baconul si ciupercile,lasam un pic sa se calaeasca si adaugam un stop de vin alb demidulce si smantana,binenteles sare si putin piper.Asezam in farfurie si presaram putin patrunjel tocat.
pofta buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii