autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Pui Arany

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
10 portii:, Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg, Rosii in bulion 1,00kg, Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg, Ardei iuti din otet 1-2 buc, Ceapa 0,500kg, Ardei gras 0,500kg, Oregano,busuioc,maghiran(uscate), Coriandru 1 legatura, Unt 0,100kg, Sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregtire:
Carnea se spala si se curata,se lasa la zvantat
Pasta de ardei se dilueaza cu putina apa.
Rosiile in bulion se trag pe sita sau pe blender si se amesteca cu condimentele uscate.
Ceapa si ardeii se spala,se curata si se taie julien.
Coriandrul se spala si se toaca.
Preparare:
Se pune la incins untul intro tigaie,se pune carnea sa se rumeneasca foarte rapid si se adauga legumele si ardeii tocati.Dupa ce se rumenesc putin se adauga putina supa si se lasa sa scada,apoi se pun rosiile pasate,pasta de ardei si coriandru.Se condimenteaza si se acopera,lasandu-se la foc foarte mic,sa se lege sosul.
Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Arany" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si lamaie la punga

Pulpe de pui cu rosii si lamaie la punga

Pulpele de pui le spalam bine, indepartam tot puful de pe ele, apoi le taiem in doua daca sunt mai

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte aromat; trebuie sa arate si foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 portii:
  • Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg
  • Rosii in bulion 1,00kg
  • Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg
  • Ardei iuti din otet 1-2 buc
  • Ceapa 0,500kg
  • Ardei gras 0,500kg
  • Oregano,busuioc,maghiran(uscate)
  • Coriandru 1 legatura
  • Unt 0,100kg
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Legume sote cu copane de curcan