autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Pui Arany

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
10 portii:, Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg, Rosii in bulion 1,00kg, Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg, Ardei iuti din otet 1-2 buc, Ceapa 0,500kg, Ardei gras 0,500kg, Oregano,busuioc,maghiran(uscate), Coriandru 1 legatura, Unt 0,100kg, Sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregtire:
Carnea se spala si se curata,se lasa la zvantat
Pasta de ardei se dilueaza cu putina apa.
Rosiile in bulion se trag pe sita sau pe blender si se amesteca cu condimentele uscate.
Ceapa si ardeii se spala,se curata si se taie julien.
Coriandrul se spala si se toaca.
Preparare:
Se pune la incins untul intro tigaie,se pune carnea sa se rumeneasca foarte rapid si se adauga legumele si ardeii tocati.Dupa ce se rumenesc putin se adauga putina supa si se lasa sa scada,apoi se pun rosiile pasate,pasta de ardei si coriandru.Se condimenteaza si se acopera,lasandu-se la foc foarte mic,sa se lege sosul.
Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Arany" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte aromat; trebuie sa arate si foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 portii:
  • Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg
  • Rosii in bulion 1,00kg
  • Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg
  • Ardei iuti din otet 1-2 buc
  • Ceapa 0,500kg
  • Ardei gras 0,500kg
  • Oregano,busuioc,maghiran(uscate)
  • Coriandru 1 legatura
  • Unt 0,100kg
  • Sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
MANCAREA CIOBANULUI