autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Pui Arany

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
10 portii:, Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg, Rosii in bulion 1,00kg, Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg, Ardei iuti din otet 1-2 buc, Ceapa 0,500kg, Ardei gras 0,500kg, Oregano,busuioc,maghiran(uscate), Coriandru 1 legatura, Unt 0,100kg, Sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregtire:
Carnea se spala si se curata,se lasa la zvantat
Pasta de ardei se dilueaza cu putina apa.
Rosiile in bulion se trag pe sita sau pe blender si se amesteca cu condimentele uscate.
Ceapa si ardeii se spala,se curata si se taie julien.
Coriandrul se spala si se toaca.
Preparare:
Se pune la incins untul intro tigaie,se pune carnea sa se rumeneasca foarte rapid si se adauga legumele si ardeii tocati.Dupa ce se rumenesc putin se adauga putina supa si se lasa sa scada,apoi se pun rosiile pasate,pasta de ardei si coriandru.Se condimenteaza si se acopera,lasandu-se la foc foarte mic,sa se lege sosul.
Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Arany" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ruladă de porc

Ruladă de porc

Pulpa de porc dacă este bucată groasă se taie pe jumătate, dar nu până la capăt, vrem doar

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc. Pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte aromat; trebuie sa arate si foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 portii:
  • Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg
  • Rosii in bulion 1,00kg
  • Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg
  • Ardei iuti din otet 1-2 buc
  • Ceapa 0,500kg
  • Ardei gras 0,500kg
  • Oregano,busuioc,maghiran(uscate)
  • Coriandru 1 legatura
  • Unt 0,100kg
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Snitel cu piure