autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Pui Arany

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
10 portii:, Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg, Rosii in bulion 1,00kg, Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg, Ardei iuti din otet 1-2 buc, Ceapa 0,500kg, Ardei gras 0,500kg, Oregano,busuioc,maghiran(uscate), Coriandru 1 legatura, Unt 0,100kg, Sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregtire:
Carnea se spala si se curata,se lasa la zvantat
Pasta de ardei se dilueaza cu putina apa.
Rosiile in bulion se trag pe sita sau pe blender si se amesteca cu condimentele uscate.
Ceapa si ardeii se spala,se curata si se taie julien.
Coriandrul se spala si se toaca.
Preparare:
Se pune la incins untul intro tigaie,se pune carnea sa se rumeneasca foarte rapid si se adauga legumele si ardeii tocati.Dupa ce se rumenesc putin se adauga putina supa si se lasa sa scada,apoi se pun rosiile pasate,pasta de ardei si coriandru.Se condimenteaza si se acopera,lasandu-se la foc foarte mic,sa se lege sosul.
Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Arany" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de porc cu menta

Chiftelute din carne de porc cu menta

Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez

20 voturi    17 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga la cuptor

Mamaliga la cuptor

Am facut mamaliga si am pus-o intr-un vas de Jena in straturi. Mamaliga, slanina bucatele, branza

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte aromat; trebuie sa arate si foarte apetisant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 portii:
  • Piept si pulpe cu os si piele 2,000kg
  • Rosii in bulion 1,00kg
  • Pasta de ardei dulce si iute 0,100kg
  • Ardei iuti din otet 1-2 buc
  • Ceapa 0,500kg
  • Ardei gras 0,500kg
  • Oregano,busuioc,maghiran(uscate)
  • Coriandru 1 legatura
  • Unt 0,100kg
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun, dar banuiesc ca pieptul il tai in doua ca fierbe mai greu decat pulpele si este mai atos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carnati by copilou