autor:

nicerose

» » Mancaruri cu carne

Pui bhuna

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
1 pui ,curatat de piele si taiat bucati, 2 cepe medii tocate, 2 lingurite usturoi dat pe razatoare, 2 lingurite sare, 1 lingurita boia iute de ardei, 1 lingurita pudra de coriandru uscat, 1/2 lingurita turmeric, 1/2 cana apa, 2-3 rosii tocate fin, 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina), 1/2 cana ulei, 1 lingurita garam masala, 2 linguri coriandru verde tocat, 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se taie in 8-10 bucati.

Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.

Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.

Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.

Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.

Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.

Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.

Se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui bhuna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Curatam pieptul de pui de piele si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui ,curatat de piele si taiat bucati
  • 2 cepe medii tocate
  • 2 lingurite usturoi dat pe razatoare
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita boia iute de ardei
  • 1 lingurita pudra de coriandru uscat
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/2 cana apa
  • 2-3 rosii tocate fin
  • 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina)
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 linguri coriandru verde tocat
  • 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu legume şi un capac de pâine