Ingrediente
1 pui ,curatat de piele si taiat bucati, 2 cepe medii tocate, 2 lingurite usturoi dat pe razatoare, 2 lingurite sare, 1 lingurita boia iute de ardei, 1 lingurita pudra de coriandru uscat, 1/2 lingurita turmeric, 1/2 cana apa, 2-3 rosii tocate fin, 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina), 1/2 cana ulei, 1 lingurita garam masala, 2 linguri coriandru verde tocat, 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.
Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.
Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.
Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.
Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.
Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.
Se serveste.