autor:

nicerose

» » Mancaruri cu carne

Pui bhuna

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
1 pui ,curatat de piele si taiat bucati, 2 cepe medii tocate, 2 lingurite usturoi dat pe razatoare, 2 lingurite sare, 1 lingurita boia iute de ardei, 1 lingurita pudra de coriandru uscat, 1/2 lingurita turmeric, 1/2 cana apa, 2-3 rosii tocate fin, 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina), 1/2 cana ulei, 1 lingurita garam masala, 2 linguri coriandru verde tocat, 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se taie in 8-10 bucati.

Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.

Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.

Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.

Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.

Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.

Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.

Se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui bhuna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui ,curatat de piele si taiat bucati
  • 2 cepe medii tocate
  • 2 lingurite usturoi dat pe razatoare
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita boia iute de ardei
  • 1 lingurita pudra de coriandru uscat
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/2 cana apa
  • 2-3 rosii tocate fin
  • 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina)
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 linguri coriandru verde tocat
  • 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Platou mixt cu friptura si legume