Se spala bine puiul si se taie in 8-10 bucati.
Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.
Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.
Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.
Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.
Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.
Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.
Se serveste.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii